FREE SITE INSPECTION. CALL INSEPRO AT 03-42952807

our clients

We have helped various leading companies and government agencies in eliminating termites and other pests from their buildings. We also provide services for private residential areas.


what our clients say

Over the years, we have exceeded expectations of our clients in the private and public sector, and as well as private individuals. Here's what some of them have to say:


Angkatan Tentera Malaysia

“Adalah dengan ini saya mengesahkan bahawa Syarikat INSEPRO Sdn Bhd telah melaksanakan Kerja-kerja Pembasmian Anai-anai dan Makhluk Perosak di Bangunan Muzium ATM, Kem KEMENTAH... Keberkesanan kaedah ini juga telah membantu kerja-kerja baikpulih di projek ini dilaksanakan dengan lebih cepat dan bebas daripada masalah anai-anai dan makhluk perosak.”

Lt. Kol. Shobri bin Abdullah
b.p. Pengarah

Tabung Haji

“Dimaklumkan bahawa Syarikat Insepro Sdn Bhd telah/sedang melaksanakan kerja-kerja (Pembasmian Sistem Pemintas dan Pengumpanan Anai-Anai Exterra) di Bangunan TH (Kilang TH Gebeng, Kuantan dan Pejabat TH Daerah Baling, Kedah). Sepanjang tempoh tersebut syarikat ini telah melaksanakan kerja dengan baik dan sempurna... Mengikut penilaian prestasi yang telah dibuat syarikat tersebut mendapat prestasi pada skala A (90%).”

Pengurus (Penyelengaraan Am)
Bahagian Pengurusan Hartanah

TLDM

“Seperti pihak tuan (INSEPRO) sedia maklum, perkhidmatan yang disediakan oleh pihak tuan telah dilaksanakan..., diperamati prestasi perkhidmatan yang dijalankan berada di tahap yang cemerlang. Pihak KDSI ingin merakamkan penghargaan ke atas kerjasama dan komitmen yang telah diberikan.”

Kept TLDM
Pegawai Memerintah


Pasukan Projek MATRADE, JKR

“Adalah dengan ini saya mengesahkan bahawa Tetuan INSEPRO SDN BHD telah melaksanakan Kerja-kerja Pencegahan Awal... di projek Bangunan Matrade ...kaedah yang digunakan ini (Exterra Termite Interception & Baiting System) adalah didapati AMAT BERKESAN dalam mengenalpasti punca, menghapus dan mencegah anai-anai...”

Pengarah Cawangan Arkitek
Ibu Pejabat JKR Malaysia
Kuala Lumpur